The Mix Agency

Commercial | The Mix Agency

Light filled, open spaces with shared district views define new headquarters for The Mix Agency in Crows Nest. Designed and built by the Intermain team, the interiors feature floor-to-ceiling glazing with an industrial aesthetic. The central kitchen area has a staff breakout area with large dining table and an island bench designed by the joinery team. Other bespoke joinery items include the studio’s hot desk system and boardroom credenza. Materials and finishes selected include timbers, neutral toned carpets and inlayed astroturf, a Caesar stone bench top and vinyl flooring in the kitchen, and furniture pieces with a relaxed, domestic feel.

Client: The Mix Agency
Designer: Intermain
Location: Crows Nest, Sydney
Photographer: Ute Wegmann Photography