McDonalds – Satellite Office

Commercial Industrial | McDonalds – Satellite Office

When McDonalds were creating a satellite office and conference facility in a converted heritage warehouse in Walsh Bay, their objective was to bring together their staff and franchisees in a space that reinforced the restaurant chain’s iconic brand. They entrusted Intermain to drive this vision to deliver a beautiful and functional facility. Working closely with McDonalds to understand how they would use the space, our smart solution provided total flexibility of use. All office, lounge and breakout spaces can be combined to create larger function areas or alternatively they can be separated both acoustically and visually when required. Respecting the heritage of the site, Intermain’s design included subtle application of the McDonald’s branding but further reinforced the company’s ethos by creating a fun and energetic atmosphere. With time restraints on this project, McDonalds were able to achieve economies by working with Intermain’s single multi-skilled team. This also delivered seamless service benefits, which were one of the highlights of the client’s positive feedback.

Client: McDonalds
Designer: Intermain Pty Ltd
Location: Walsh Bay
Photographer: Simon Whitbread Photography