Shona Joy

Commercial | Shona Joy

The 830 square metre Sydney headquarters for fashion brand Shona Joy involved design and construction of a new showroom, office spaces, production floor and warehouse by the Intermain team. The project brief called for a blank canvas to accommodate the label’s seasonal collections, supported by a fresh yet timeless material palette. Pared back, natural materials were chosen, including washed oak timbers, brass details and polished concrete floors to contrast with soft, sheer drapes and black lines to define details. Bespoke joinery pieces were designed and produced by Intermain’s joinery team and feature wall panelling in the reception area, acoustic ceiling panels and integrated signage, and an elegant suspended garment rail in the showroom. Key to the project was the integration of the warehouse and production floor with the front of house. This was achieved through careful planning and the use of large glazed walls that open up like apertures to connect the spaces.

Client: Shona Joy
Designer: Intermain Pty Ltd
Location: Sydney
Photographer: Ute Wegmann Photography