Reward Gateway

Commercial | Reward Gateway

Reward Gateway’s raison d’être is to ‘make the world a better place to work’ and so it was only fitting that their new Sydney offices provided an aspirational work space for their growing Australian team.
Intermain’s smart solution offers a workplace that is engaging for Reward Gateway’s staff, encourages social interaction and communication, inspires creativity and gives people complete flexibility to choose where they work depending on the task at hand. Our expertise ensured we struck the right balance between providing open, collaborative working spaces, as well as zones for private meetings, strategic thinking and quiet work. We also successfully translated the company’s global fit-out ‘template’ to incorporate local materials and furnishings to give it a uniquely Australian flavour.
It took a highly innovative approach and meticulous space planning to realise the company’s extensive wish list within a relatively small 275 square metre foot plate. Intermain maximised the space to incorporate a boardroom, a 50-person presentation space, numerous meeting rooms, a central social hub space, a studio recording room, locker room, storage space as well as agile working areas for 24 staff. We were also able to build flexibility into the scheme to allow for future employee growth up to 40 staff.
Fun, inventive touches included a quirky garden room, complete with a ‘living wall’ and accessed via a secret door and a central kitchen space that evoked the character of an Australian pub bar using traditional subway tiles and neon lighting.
As a multi-skilled provider, the handover from our design team to our construction team was seamless, helping to ensure the project’s ambitious program remained on track. Complex elements of the design, including a curved bulk-head above the reception desk, were delivered to a flawless standard by our in-house joinery team. Other smart solutions included exposing services to overcome the otherwise lack of ceiling space and the mounting of cutting edge curved tv screens on the curved reception wall to spectacular effect.

Client: Reward Gateway
Designer: Intermain Pty Ltd
Location: Sydney