Teva

Commercial | Teva

One of Intermain’s largest D&C projects to date, the 2,500 square metre Sydney headquarters for pharmaceutical group Teva, involved the collaboration with their international team to develop the group’s Global Standards Design for Australia. The approach for the interior was all about encouraging interactions between teams. A new staircase connection between the floors became central to this and became the catalyst for spatial planning. A large boardroom, meeting rooms with full audio visual specifications, a staff training room, large breakout areas, collaboration spaces, booth seating and reception were connected by materials that became the continuum between spaces. Joinery details include feature timber bulkheads and timber screens, with all furniture items –workstations, loose furniture and lighting – specified by the Intermain design team.

Photographer: Jesse Hisco