The biggest challenge for the Intermain team was to carry out the works to the O’Brien Glass headquarters in stages allowing 200 staff to continue working in the space.

The three level, 2,000 square metre fitout was an opportunity for the O’Brien Glass team to rethink its corporate culture. The new headquarters move away from a traditional planning model of individual offices, to include open spaces freeing up communication, smaller meeting rooms for privacy and the use of strong graphics throughout.

The construction process was documented with time-lapse cameras shooting at five minute intervals, gathering the behind-the-scenes details and revealing how things were made. The workstation systems were designed by the Intermain design team, fabricated in-house in the Intermain workshop and assembled onsite by the joinery team.