JLL Botany

Commercial | JLL Botany

Jones Lang LaSalle’s new leasing office is located in Botany, the industrial heart of Sydney. The brief called for both private and open plan offices, with operable desks for sitting and standing. The 300 square metre office includes a boardroom, reception, kitchen and breakout areas that also offers quiet, acoustic controlled places to meet and congregate. The kitchen is designed to bring staff together around a large stone topped table, and vertical screen systems throughout the interior connect spaces and people together. Polished concrete floors, natural timber finishes and pared back materials create a simple palette and encourage natural light through the interior.

Client: Jones Lang LaSalle
Designer: Intermain Pty Ltd
Location: Botany, Sydney
Photographer: Ute Wegmann Photography